Een prachtig uniek cadeau voor aanstaande ouders.

Je baby leren kennen voordat het geboren is.

 

.

Wat is Geboortebegeleiding?
Geboortebegeleiding is een fijne manier om de band met je baby in je buik te versterken. Het is een prachtig, uniek cadeautje dat je als aanstaande ouders aan jezelf kunt geven. Je krijgt een dieper contact met je kindje, nog voordat het geboren is. Jullie als ouders kunnen vragen aan het kindje stellen en het kindje kan al van alles vertellen over zichzelf. Zo leer je elkaar al kennen, wat een grote hulp kan zijn als het kindje geboren is.

Baby’s die een geboortebegeleiding hebben gehad, zijn over het algemeen gedurende het eerste levensjaar erg tevreden en rustig.


Waarom een Geboortebegeleiding?
Wonderlijk en klein, zit een kindje in je buik, groeiend tot het de wereld in mag komen. Het heeft negen maanden de tijd om zich te ontwikkelen tot een klein mensje, heel compleet, waar je als ouders nog maar nauwelijks iets van af weet. Je stelt jezelf vragen. Vindt ze het fijn om bij ons te zijn? Houdt ze van rust of wil ze graag onder de mensen? Wat zou hij later willen worden? Zou hij de natuur ook zo fijn vinden? In de buik is hij een klein druktemakertje, is het een actief ventje? Je bent nieuwsgierig naar het karakter, het gedrag dat het zal laten zien, de ontwikkeling die het doormaakt en welke voorkeuren het in zijn leventje zal laten zien. Door een Geboortebegeleiding kun je al veel over je kindje te weten komen, nog voordat het is geboren. 


Wanneer kun je een Geboortebegeleiding aanvragen?
Vanaf de 28ste week van je zwangerschap kan de geboortebegeleiding beginnen. De afstemmingen voor de Geboortebegeleiding vinden vier keer plaats op een afgesproken datum en tijdstip. Tussen elke afstemming zit een week. De eerste drie afstemmingen zijn gesprekken met je baby'tje waarin je vragen kunt stellen aan het kindje. Bij de laatste afstemming wordt een brief geschreven door jullie kindje. Er wordt dan alle ruimte gegeven aan het kindje om alles te kunnen zeggen wat het jullie wil laten weten. Het is een persoonlijk traject dat je als ouders met je kindje al tijdens de zwangerschap aangaat.


Waar vindt de Geboortebegeleiding plaats?
Het contact met het kindje vindt plaats in de energie. Daarom is er geen praktijkbezoek nodig. De ouders kunnen fijn thuis blijven en zich samen verbinden met hun kindje. Het is een speciaal moment van relaxen en met bewuste aandacht samen genieten. Op hetzelfde tijdstip maak ik contact met jullie kindje. Hij of zij is in deze tijd aan het woord en mag alles vertellen wat het kwijt wil. Soms krijg ik ook beelden te zien, of zijn er geluiden, worden gevoelens meegestuurd. Soms hebben ouders vragen aan hun kindje. Deze kan ik dan tijdens de gesprekjes stellen. Soms geeft het kindje wensen door m.b.t. de bevalling, of heeft het er vragen over. Op deze manier kan je kindje alvast voorbereid worden op de komende bevalling. 

Maar het kindje bepaalt uiteindelijk het gesprek en mag vertellen wat het aan jullie kwijt wil. Van het gesprek maak ik direct na afloop een verslag en stuur dit aansluitend via e-mail aan de ouders op. Op deze manier krijg je al een indruk van het karakter van je kindje en wat je kindje wel of niet prettig vindt.


Hoe kan ik een Geboortebegeleiding aanvrage
n?
Voor de geboortebegeleiding stuur je via e-mail een foto van jezelf waarop ook je buik te zien is. Ook mag je een foto van de echo sturen. Als je weet of je een jongen of een meisje verwacht kun je dit vermelden. Als je dit niet weet, dan spreek ik in de berichtjes van “hij”. Ik kan niet zien welk geslacht je kindje heeft. Ook doe ik geen uitspraken over medische zaken. In het contact met het kindje gaat het om wat het kindje aan jullie, de ouders, wil vertellen. Het kind bepaalt het gesprek. Daarom kan ik nooit op voorhand vertellen wat er in de afstemming wordt gedeeld. Elke geboortebegeleiding is anders, omdat elk kindje zijn unieke eigen wezentje is.

Hebben jullie nog vragen over een Geboortebegeleiding die je graag beantwoord ziet, dan kun je deze via het contactformulier aan mij stellen.

De prijs van een Geboortebegeleiding is € 170,-

 

Meer informatie
Wil je meer weten over een Luisterkind-afstemming, vul dan onderstaande gegevens in. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

 

Uit de geboortebegeleiding-afstemming van buikbaby Kimberley

Als ik afstem op jullie baby komt ze al snel bij me. Ze is erg enthousiast en zwaait al van ver naar me. Toen ze begon te vertellen was ze niet meer te stoppen. Een heel energiek meisje. Ze barst van de energie en heeft moeite met stilzitten. Ze wil bewegen, rennen, spelen, buiten zijn, […]

Lees verder

    Loading...