In gesprek met jouw innerlijk weten,
vol liefde en aandacht,
contact maken met je hart,
je gedachten voorbij...


Wat is een Luisterkind-afstemming?
Een Luisterkind-afstemming is een liefdevolle manier om achter de werkelijke oorzaak van je problemen te komen. De vragen die je hebt, stuur je vooraf via de e-mail aan mij door. Via de Energie maak ik op telepathische wijze contact met jou of je kind. Je hoeft dus niet naar mij toe te komen en geen tijdstip vast te leggen in je agenda. Ook je kind kan gewoon zijn dagelijkse gangetje gaan zonder onderbreking voor een Luisterkind-afstemming.

In gesprek
Op mijn moment ga ik in gesprek met jou of met je kind en gaan we samen op zoek naar de antwoorden op je vragen. In dit Energetische gesprek vertel jij of je kind. Ik stel alleen vragen om het probleem duidelijk te krijgen. En nog belangrijker: om de antwoorden te krijgen op welke manier jij of je kind zelf vindt dat het probleem het beste kan worden aangepakt. Zo geef je tijdens de afstemming zelf de antwoorden voor de oplossing.
Alles wat in het gesprek aan bod komt schrijf ik op. Hiervan maak ik een verslag dat je thuisgestuurd krijgt via de e-mail. Je kunt alles dan op je gemak in je eigen omgeving doorlezen en in je opnemen.

Beelden en woorden
Geen enkele Luisterkind-afstemming is hetzelfde, net zo min als de problemen die mensen in het leven tegen komen. In sommige Luisterkind-afstemmingen wordt er alleen gesproken, andere Luisterkind-afstemmingen bestaan uit beelden die aan mij worden getoond. Deze beelden betekenen dan iets voor jou of je kind en deze beelden beschrijf ik in de afstemming. Ook over de beelden stel ik vragen.
Soms wordt ik meegenomen naar een vorig leven, daar waar het huidige probleem zijn oorsprong vindt. Dan gaan we daar in de afstemming mee aan de slag.

E-mail
Alles wat ik tegenkom, of wat er aan mij wordt verteld, schrijf ik op. Omdat alles in de Energie plaatsvindt, wordt er ook al veel opgelost tijdens de Luisterkind-afstemming. Daarom kan het voorkomen dat er bij kinderen al gedragsveranderingen te zien zijn, nog voordat de Luisterkind-afstemming per e-mail is verstuurd.
Omdat ik alles opschrijf kan ik alles ook naar je toesturen. Je hele verhaal, met de oplossingen erbij. Zo kun je thuis in alle rust de afstemming telkens weer doorlezen. Want door het vaker door te lezen, zul je steeds beter begrijpen wat er in de afstemming staat. En daarom kun je ook de tips en adviezen die er in staan goed in je opnemen en in je leven gaan toepassen.

Voor wie is een Luisterkind-afstemming bedoeld?
Een Luisterkind-afstemming is voor iedereen mogelijk. Zowel voor ongeboren baby’s, kinderen, als volwassenen kan een Luisterkind-afstemming worden aangevraagd. Er is geen leeftijdsgrens. Ook mensen die in coma liggen, dementerend zijn of op een ander manier niet in staat zijn om te communiceren, kunnen in een Luisterkind-afstemming hun verhaal kwijt.

Waar wordt de Luisterkind-afstemming gedaan?
Voor een Luisterkind-afstemming hoef je niet thuis te blijven, je hoeft geen afspraak in de agenda vast te leggen en je hoeft er niet voor naar een praktijk te komen. Alles gebeurt via de Energie. Het gesprek wordt op telepathische wijze gevoerd. Je merkt zelf niets van de afstemming op het moment dat deze wordt gedaan. Van het gesprek maak ik een verslag en stuur dit binnen tien werkdagen via e-mail naar je toe.

 

De prijs van een Luisterkind-afstemming is € 70,-