VOOR VOLWASSENEN

Je bent toe aan rust, wilt weer gelukkig zijn en volop leven. Loskomen van de drukte van alle dag, de stress van je werk, weer een fijn contact hebben met de mensen om je heen. Kortom weer onbevangen kunnen leven en plezier te hebben in dat wat je doet.
Een Luisterkind-afstemming kan je daarbij helpen. Door middel van een gesprek met jou via de energie ga ik op zoek naar de werkelijke redenen van je problemen. Hiervan maak ik een verslag en stuur je dit toe via e-mail. Zo kun je in alle rust en in je eigen omgeving lezen wat jij eraan kunt doen om weer plezier in je leven te krijgen.


Waarvoor kun je een hulpvraag stellen?

 • stress
 • relatieproblemen
 • problemen op het werk
 • opvoedproblemen
 • overspannenheid, burn out
 • gewichtsproblemen zoals obesitas, anorexia
 • moeite hebben om keuzes te maken
 • hooggevoeligheid
 • onzekerheid
 • niet weten hoe je jouw leven wilt inrichten

of elk ander probleem waar je tegenaan loopt en waarvoor je zelf geen oplossing ziet.


Waar vindt de Luisterkind-afstemming plaats?

Voor een Luisterkind-afstemming stuur je vragen op die ik tijdens het gesprek als leidraad gebruik. Het gesprek vindt plaats op telepathische wijze in de Energie. Je kunt daarom gewoon thuis blijven. Er is geen afspraak nodig om naar mijn praktijk te komen en je merkt er zelf niets van wanneer ik de Luisterkind-afstemming maak.

Tijdens ons gesprek vertel je wat belangrijk voor je is. De vragen die je hebt meegestuurd gebruik ik als leidraad. Je weet zelf goed wat je wel en wat je niet wilt vertellen. Soms komen er antwoorden op vragen die wel bij je leven, maar die je niet aan mij hebt doorgegeven. Ook deze antwoorden schrijf ik voor je op. Jij weet dan wel of je er iets mee moet en waarom je dit in een gesprek met mij hebt laten weten. Soms is er nog professionele hulp nodig om je verder te kunnen helpen. De Luisterkind-afstemming kan dan een goede opening zijn voor gerichte hulp.

Volwassenen kunnen alleen voor zichzelf een aanvraag doen. Je kunt geen vragen stellen voor andere volwassenen en je kunt geen kijkje krijgen in het leven of de gedachten van anderen. Wel kun je bij problemen vragen hoe jij in deze relatie staat, en vragen hoe je veranderingen bij jezelf kunt bewerkstelligen. Niet hoe de ander in de relatie staat. Bij volwassen mensen die in coma liggen, dementeren, of anderszins niet in staat zijn om te spreken, kan wel een aanvraag worden gedaan door de partner of wettelijke vertegenwoordiger.


Waar wordt de Luisterkind-afstemming gedaan?

Voor een Luisterkind-afstemming hoef je niet thuis te blijven, je hoeft geen afspraak in de agenda vast te leggen en je hoeft er niet voor naar een praktijk te komen. Alles gebeurt via de Energie. Het gesprek wordt op telepathische wijze gevoerd. Je merkt zelf niets van de afstemming op het moment dat deze wordt gedaan. Van het gesprek maak ik een verslag en stuur dit binnen tien werkdagen via e-mail naar je toe.

De prijs van een Luisterkind-afstemming is € 70,-

Meer informatie
Wil je meer weten over een Luisterkind-afstemming, vul dan onderstaande gegevens in. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

Wauw

Lieve Angela, Toen ik afgelopen maandagavond de afstemming las, was ik er nog even beduusd van, zoals je je wel kan indenken. Het was voor mij een zeer bijzondere ervaring om je afstemming te lezen. Helaas is email altijd wat droog om aan iemand je dank te communiceren, maar desalniettemin: wauw, wat gaaf dat je […]

Lees verder

Mooi om te lezen

Hoi Angela, Dat was echt mooi om te lezen! Heel veel wat erin staat herken ik. Ik heb het alleen nog nooit zo duidelijk gezien, alleen onbewust wist ik dit. Bijvoorbeeld dat ik in mijn eigen wereld leef en mijn steun in de muziek ligt. Of dat met mijn ouders. Het is heel fijn om […]

Lees verder

Inzicht in jezelf

Hallo Angela, Dank je wel voor je mooie afstemming. Echt prachtig. Het heeft me heel veel inzicht gegeven en veel dingen vielen voor mij op een plek. Het blijf altijd verbazend wekkend hoe iemand anders zich zo duidelijk kan verwoorden hoe je je voelt. Ik voel ook letterlijk dat er meer ruimte is voor blijdschap […]

Lees verder

  Loading...