Mijn naam is Angela Benistant – Gras. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen. Je hebt je misschien afgevraagd hoe ik ertoe ben gekomen om Luisterkindwerker te worden.
In mijn jeugd was ik al geïnteresseerd in zaken die buiten het normale leven vielen. Ik was erg bezig met de natuur en wilde graag alle plantennamen leren kennen en meer weten over de helende werking die planten hadden. Helaas waren er in mijn omgeving niet veel mensen die mij hierbij konden helpen. Ook het intuïtieve weten en het helderruiken kwamen al vroeg naar voren en waren toen aspecten in mijn leven waar ik niet veel van begreep. Door later met veel mensen te spreken, boeken te lezen en cursussen te volgen kon ik mij toch in deze richting ontwikkelen en werd er veel verduidelijkt.

Het liefst werkte ik met kinderen en leerkracht basisonderwijs was een logische stap na mijn middelbare school.
Naast leerkracht zijn koos ik ook bewust voor het opvoeden van mijn drie kinderen. Ze zijn nu volwassen en mijn werk als gastouder vulde het plezier in het werken met kinderen op. Ze zijn een grote bron van inspiratie voor mijn visie op de ontwikkeling van kinderen.

Naast gastouder ben ik de Luisterkindwerk opleiding gaan doen. De vrede die ontstaat tijdens de afstemmingen werkt door in de wereld om ons heen en zorgt ervoor dat de wereld een beetje mooier en zuiverder wordt. Samen maken we de wereld mooier en beter, door samen te zorgen voor het welzijn en de liefde in ons leven. We kunnen dit overdragen op onze kinderen en zo leven we samen in een betere toekomst. De wereld is zo slecht nog niet, we moeten er zelf een beetje meer moeite voor doen.

De Luisterkind-afstemmingen kunnen hier heel goed bij helpen. Samen en met elkaar zorgen wij voor een betere toekomst voor jou en je kinderen.