Ongewenst kinderloos
Je wilt heel graag een kind, maar tot nu toe heb je nog geen kindje van jezelf in je armen gehouden.
Je wilt graag een tweede kind en had gehoopt dat dit zich al langer geleden had aangediend.
Je bent zwanger, maar het kindje wordt niet voldragen en je moet al voor de geboorte afscheid nemen.
Als het maar niet lukt om op een natuurlijke manier zwanger te worden, ga je een stapje verder. Je ondergaat medische onderzoeken, kiest voor behandelingen en je komt voor de keuze te staan om verder te gaan met IVF, ICSI of cryopreservatie. Het is een spannende tijd en je leven en dat van je partner komt nog meer in het teken te staan van zwanger worden. Naast de spanning over een mogelijke zwangerschap gaan extra stress en emoties jullie leven overnemen. Waarom jullie grote wens tot nu toe niet in vervulling is gegaan, weten jullie niet.

Mogelijk is een Kinderwens-afstemming dan iets voor je.


Hoe gaat een Kinderwens-afstemming in zijn werk?

Tijdens een Kinderwens-afstemming ga ik via de Energie met jou in gesprek over je kinderwens. We gaan samen op zoek naar blokkades die er in je leven zijn waardoor je kinderwens nog niet is vervuld.
Het kan zijn dat er eerst nog iets moet gebeuren voor je zwanger kunt worden. Misschien zijn er negatieve invloeden in de Energie die we weg kunnen halen, of spelen onverwerkte emoties een rol.
We gaan zoveel mogelijk al tijdens de afstemming met deze blokkades aan de slag. En soms moet er in je leven nog iets veranderen, waar je zelf nog mee aan het werk kunt gaan. In de Kinderwens-afstemming wordt duidelijk wat er op dat moment nodig is en waar je op dat moment aan mag gaan werken.

Tijdens een Kinderwens-afstemming kan er van alles getoond worden: beelden, geluiden, gevoelens, gesprekken. Ik noteer alles wat voorbij komt in een verslag en dat stuur ik per e-mail naar je toe. Thuis kun je het dan in alle rust nalezen en de woorden die speciaal voor jou bedoeld zijn in je opnemen.


Waar vindt de afstemming plaats?

Voor een Kinderwens-afstemming hoef je niet naar mij toe te komen. Ons gesprek vindt plaats in de Energie en ons contact gaat via e-mail.


Hoe kan ik een afstemming aanvragen?

Een Kinderwens-afstemming kan aangevraagd worden door één van de wensouders met toestemming van de partner.

Voor een Kinderwens-afstemming heb ik de volgende gegevens nodig:

•  een recente foto van jou, waar je alleen op staat
•  je naam en geboortedatum
•  gegevens over de gezinssituatie

Als je partner er graag bij betrokken wordt, dan maak ik een afstemming waarin beide wensouders aan het woord komen. Jullie kunnen dan samen de aanvraag doen en van beiden de gegevens meesturen.
De prijs van een Kinderwens-afstemming is € 70,00. Ook als je de aanvraag samen met je partner doet.
Als alle gegevens en de betaling binnen zijn, komt jouw Kinderwens-afstemming binnen 10 werkdagen via de e-mail naar je toe.

Ik wil jullie graag helpen om te kijken naar wat er nodig is om jullie diepste wens om een kindje te krijgen te vervullen.

De prijs van een Luisterkind Kinderwens-afstemming is € 70,-

 

Meer informatie
Wil je meer weten over een Kinderwens-afstemming, vul dan onderstaande gegevens in. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

    Loading...