VOOR KINDEREN

Wanneer je als ouder een probleem ervaart in de opvoeding of in het gedrag van je kind kun je bij mij een aanvraag doen voor een Luisterkind-afstemming. Je stuurt mij de vragen waarop je graag antwoord wilt hebben, samen met de foto, naam en geboortedatum van het kind. Aan de hand van deze gegevens maak ik in de Energie contact met je kind. We voeren een gesprek of je kind laat me beelden zien waar het iets over wil vertellen. Je kind krijgt alle ruimte om mij te vertellen waar de oorzaak van het probleem ligt en vaak weet het zelf heel goed te vertellen hoe het dit probleem opgelost wil zien. Alles wat er wordt verteld of getoond schrijf ik op. Dit verslag stuur ik dan in een e-mail naar je toe.


Waarvoor kun je een hulpvraag stellen?
Voor alle problemen waar je als ouder bij de opvoeding van je kind tegenaan loopt, kun je een Luisterkind-aanvraag doen.
Vragen kunnen betrekking hebben op:

 • slapen, niet naar bed willen, niet durven inslapen, slecht doorslapen, veel dromen
 • zindelijkheid, toiletangst, bedplassen
 • eetproblemen bv. voeding weigeren, weinig eten, eenzijdige voeding, anorexia, boulimia
 • niet lekker in het vel zitten
 • plotselinge gedragsveranderingen, onverklaarbare woede-aanvallen
 • school gerelateerde problemen in omgang met klasgenootjes, leerkracht
 • dyslexie, dyscalculie, of andere leerproblemen
 • moeilijk contacten kunnen leggen
 • het gevoel hebben niet begrepen te worden
 • zich anders voelen dan andere kinderen
 • labeltjes zoals HSP, hoogbegaafdheid, autisme, ADHD, ADD, PDD-NOS, etc.
 • emoties zoals boosheid, verdriet, onverklaarbare angsten, jaloezie
 • zien of horen van "enge dingen"

en alle andere zaken waar kinderen mee te maken kunnen krijgen, waar ze last van hebben en die maar niet over lijken te gaan.

Om in gesprek te gaan met een kind is er altijd toestemming nodig van de ouders. Daarom kunnen alleen de ouders van het kind een afstemming aanvragen. Bij aanvragen voor kinderen vanaf 10 jaar moeten de kinderen zelf ook toestemming geven.
Het kind mag dan ook zelf vragen meesturen. En vanaf 18 jaar mag je natuurlijk zelf een aanvraag doen.


Waar wordt de Luisterkind-afstemming gedaan?

Voor een Luisterkind-afstemming hoef je niet thuis te blijven, je hoeft geen afspraak in de agenda vast te leggen en je hoeft er niet voor naar een praktijk te komen. Alles gebeurt via de Energie. Het gesprek wordt op telepathische wijze gevoerd. Je merkt zelf niets van de afstemming op het moment dat deze wordt gedaan. Van het gesprek maak ik een verslag en stuur dit binnen tien werkdagen via e-mail naar je toe.

De prijs van een Luisterkind-afstemming is € 70,-

 

Meer informatie
Wil je meer weten over een Luisterkind-afstemming, vul dan onderstaande gegevens in. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

Heel waardevol

Met tranen in mijn ogen heb ik het verslag gelezen. Zoveel dingen zijn herkenbaar, haar gevoeligheid en onzekerheid. Ik had ook wel het vermoeden dat ze teveel prikkels krijgt op bepaalde momenten en dan helemaal in zich keert. Maar dit is heel waardevol. We gaan er zeker mee aan de slag. Nogmaals Bedankt! Vera

Lees verder

Indrukwekkend

Dank je Angela!! Als ie ingedaald is geef ik je feedback deze week! Indrukwekkend is het alvast wel!! Liefs, Anne Marie Luisterkind-afstemming op dochter 15 jaar  

Lees verder

Liefdevol

Twee keer gelezen, twee keer huilen 🙂 Wat een liefdevol inkijkje vind ik het. Linda Luisterkind-afstemming op zoontje van 1,5 jaar

Lees verder

  Loading...