Waarom een Luisterkind-afstemming een ontdekkingsreis naar oplossingen is

Ontdekkingsreis met onbekende bestemming
Een Luisterkind-afstemming is als een ontdekkingsreis. Een reis waarin we op zoek gaan naar antwoorden op jouw vragen. Antwoorden op dingen waar je mee zit. Problemen die in je hoofd blijven malen. En dat kan over van alles gaan. Over problemen op je werk, je passie kwijt zijn, struggles bij de opvoeding of een relatie die niet lekker loopt.
En dat is meteen het uitgangspunt van de reis: jouw vragen over jouw probleem.

In verbinding met jou
Een Luisterkind-afstemming begint altijd met het afstemmen op jou. Ik maak dan verbinding met je en dan gaat het avontuur beginnen. En tijdens dit avontuur ben ik bij je. Jij neemt me mee. En dat betekent dat jij ook alles bepaalt wat we tijdens de afstemming meemaken en gaan ontdekken.
Hoewel jij in het echte leven niets merkt van deze reis, ervaar ik het heel anders.

Naar een andere wereld
Op het moment dat ik de afstemming begin kom ik in een andere wereld terecht.
Terwijl ik gewoon thuis achter de computer zit, vervaagt de omgeving en ga ik daarheen waar jij me mee naar toe neemt.
Zo kom ik samen met jou in een andere werkelijkheid, in een andere sfeer, in jouw wereld. En dat is dan de wereld waar we op dat moment zijn. Je kunt het een fantasiewereld noemen, omdat we niet in de werkelijkheid zijn. Alleen is deze fantasiewereld geen fantasie, maar op dat moment jouw en mijn werkelijkheid.
Het kan zijn dat we op een andere plek op aarde terecht komen, omdat jij daar zo graag naar toe wilt. Of we komen terecht in de Middeleeuwen, want daar is iets wat jij me wilt laten zien om je probleem duidelijk te maken. Soms kom ik met je in een sprookjeswereld terecht. Dan word ik meegenomen naar een rijk vol onbekende dieren, prachtige kleuren en schitterende wezens. Een magische wereld.
Het maakt niet uit waar we zijn. We zijn daar omdat jij het me wilt laten zien. Je laat me horen wat jij wilt vertellen. Je laat me voelen wat jij me wilt laten voelen. En ik laat me door jou leiden.

Pijn uit je jeugd
Dan gaan we in gesprek en zoeken we natuurlijk naar de antwoorden.
Want daarvoor is de afstemming bedoeld. Het vinden van antwoorden op je problemen in het nu. Problemen die hun oorsprong hebben in het verleden.
En daarom kan het zomaar zijn dat we vertrekken naar je verleden, naar je jeugd. Daar waar de oorzaak van alles ligt. De redenen van het verdriet, je boosheid, je onvermogen met situaties om gaan.
Ergens is er iets gebeurd, waardoor je in je leven nu nog veel last hebt. En daar, in dat verleden, zie ik je op de leeftijd die je toen had. Je kunt een baby zijn, je kunt een kind zijn, maar het kan ook zo maar zijn dat je er uitziet zoals je er nu uit ziet en we kijken naar jou toen.
Dan vertel jij wat je meemaakte. Dat wat zo’n grote invloed heeft op je leven nu, waardoor je er nog steeds van ontregelt raakt.
En omdat we toch daar zijn waar het probleem is ontstaan, kunnen we er meteen iets aan doen.
Dat is dan altijd een grote verrassing voor mij. Want jij weet precies te vertellen wat er nodig is om je trauma op te lossen. Ik hoef alleen maar te luisteren en soms stel ik een vraag om alles helder uitgesproken te krijgen. Jij vertelt over de situatie en over je gevoelens en samen gaan we er voor zorgen dat je er in je leven geen last meer van hebt.

Naar een vorig leven
Het kan ook zijn dat je pijn van nu verder weg ligt.
Ver voor dit leven. Dat het ontstaan is in een ander leven en in een andere tijd. Dan neem je mij daar mee naar toe.
Dat zijn voor mij hele bijzondere ervaringen. Het is meer dan een reis maken, het is tijdreizen.
Naar een andere eeuw, een andere leefwijze, een andere cultuur en andere landen. Daar laat je mij zien waar alles is ontstaan en gaan we daar aan de slag.
En omdat daar alles is ontstaan en we dan toch op die specifieke plek zijn, kunnen we het daar ook oplossen. Om er in het leven nu geen last meer van te hebben.

Probleem onderzoeken
Het maakt niet uit waar je probleem is ontstaan. In je jeugd, of in een eerder leven. Jij vertelt je verhaal aan mij. En jij beslist wat er belangrijk is op dat moment om te vertellen. En ik luister aandachtig. Jouw werkelijke innerlijk is aan het woord. Je spreekt vanuit je hart tegen mij, zonder dat daar je verstand tussen komt met allerlei gedachten, ideeën of beweringen.
Maar in het echt zeg maar, ben jij je er niet van bewust. Daar merk je helemaal niets van deze afstemming.
Daarom schrijf ik alles wat er door jou gezegd wordt op. Ik beschrijf de omgeving en alles wat we meemaken en alles wat jij me laat zien en vertelt. Je kunt het allemaal lezen en ervaren als ik je de afstemming toestuur. En wanneer jij de tekst in je echte leven leest ga je begrijpen hoe het probleem in je leven van nu in elkaar steekt.

Probleem oplossen
Het mooie is dat jij jezelf ook oplossingen geeft tijdens de afstemming. Die aangeven wat jij in je leven kunt veranderen om van je problemen af te komen. Want jij weet als geen ander hoe iets ontstaan is en wat ervoor nodig is om het kwijt te raken. Jij weet zelf het beste hoe jij er iets aan kunt doen om dingen te veranderen. Daar heb je geen eindeloze gesprekken met een therapeut voor nodig.
Dat is ook het doel van de afstemming. Je probleem oplossen. En kwijt raken. En veranderen.
Zodat je makkelijker kunt leven, je last kwijt bent, emotioneel in evenwicht komt.
Weer met plezier je eigen leven kunt oppakken en geniet van de mensen en de dingen om je heen.
Je energie terug krijgt om weer te kunnen doen wat je wilt doen.

Verandering
Die verandering begint al tijdens de afstemming.
Op het moment dat jij je probleem aan mij vertelt en uitlegt hoe je er in je leven last van hebt, begint het proces van verandering.
Want we zijn immers niet in de echte wereld, we zijn nog steeds in de energetische wereld. In de wereld waar tijd niet bestaat en alles direct verandert kan worden.
Dus gaan we daar ook doen wat nodig is om de oude pijnlijke momenten op te lossen.
Hoe je dit gaat doen is aan jou. Jij weet precies hoe jij dit kunt doen. Ik help je daarbij.
En dat gaan we ook doen. Tot alles wat er als ballast hangt verdwenen is en jij je los hebt gemaakt van de oorzaak van je problemen.
Ik stuur niets aan en weet dus ook niet hoe jij de zaken op gaat lossen. Daarom is het voor mij een complete verrassing van wat ik mee mag maken. Er zijn al veel verschillende afstemmingen geweest waarin ik prachtige situaties mocht zien. Het zijn magische momenten waar ik vol verwondering naar mag kijken. En mee mag beleven. En dan na afloop zie ik hoe opgelucht je bent en zin krijgt om weer voluit te leven. Zo bijzonder allemaal.

Aan het werk
Soms geef je nog boodschappen door. Tips aan jezelf. Zaken die je mag veranderen in je echte leven. Om sneller je evenwicht terug te krijgen. Je geeft jezelf dus tips om anders om te gaan met jezelf, of andere mensen of situaties.
En ook die tips schrijf ik natuurlijk op. Want daar zit ook een stuk van je oplossing.
Als dan alles is gezegd en alles is gedaan dan nemen we afscheid van elkaar in deze bijzondere wereld.
Dan kom ik weer terug in de werkelijkheid en ga ik jou het hele avontuur dat ik woordelijk heb opgeschreven, naar je toesturen.
Jij kunt alles lezen, voelen, nog eens teruglezen om het beter te begrijpen.
Er staat altijd in wat jij op dat moment nodig hebt om je moeilijkheden op te lossen.
En dan mag jij aan het werk om de verandering in je huidige leven door te voeren.
Daar zul je veel plezier van hebben. Want al je tips leiden tot een fijner leven.
De afstemming lost al veel op. Maar het advies uit de afstemming toepassen in je leven is het belangrijkst. Daarmee krijg je de werkelijke verandering en een blijvend resultaat. Voor een fijner en prettiger leven.