Mooie ontmoetingen

Vrijdagavond stond ik op de spirituele beurs in Deurningen. Er kwamen veel lieve mensen aan mijn tafel om een mini-Luisterkind-afstemming te ontvangen. Enkelen kozen ervoor om een boodschap van hun gids te krijgen. Ik mocht mooie inzichten en adviezen opschrijven. Zó fijn dat ik mensen op deze manier een stukje op weg mag helpen in het leven.
Andersom gebeurt dit ook. Ook ik word verrast met nieuwe inzichten en mag een stukje vaardigheid ontwikkelen.
Deze avond werd ik wel heel bijzonder verrast.

Tot nu toe stemde ik af op de aanvrager voor een kleine Luisterkind-afstemming of gids van de aanvrager. Als ik me open stel voor een afstemming of een boodschap van gidsen weet ik nooit wat ik mag opschrijven. Ik maak me leeg en ontvang. Dan ga ik schrijven.

Deze avond gebeurde iets speciaals. Een lieve man vroeg of ik in contact kon komen met een onlangs plotseling overleden meisje. De vriendin van zijn zoon. Dit keer niet een afstemming op een probleem en niet een boodschap voor zichzelf van zijn gids. Maar een vraag over dit meisje. Ik had dit nog nooit op een beurs gedaan, afstemmen op een pas overledene en wist ook niet of dit zou lukken. Meestal hebben overledenen meer tijd nodig om contact te kunnen maken.
Ik stemde af en vroeg of ik contact mocht maken.
Toen ik begon te schrijven merkte ik meteen dat dit het meisje was. Ze heeft het hele kaartje volgeschreven. Over het ongeluk, over waar ze nu is en dat het goed met haar gaat.  Ze ondertekende met haar naam.
Zoveel lieve woorden van haar voor haar familie, zo ontroerend. Ik hoop van harte dat de familie er troost uit kan halen. Voor mij was het heel bijzonder om alles op te mogen schrijven. Ik voel me vereerd dat ik deze avond haar “stem” mocht zijn.