In gesprek met de aarde

 

Een luisterkind-afstemming maken op de aarde? Ja, dat kan.
Net zoals op volwassenen, kinderen, baby’s, dieren, planten, bomen….. Dus ook op de aarde.
En dat heb ik gedaan. In gesprek gaan met de aarde.
Veel tekst? Ja, want ze heeft ons dan ook veel te vertellen!

Naast mij hebben nog vele anderen op de aarde afgestemd en alle afstemmingen worden verzameld in een e-book. Tegen de tijd dat alles verwerkt en gebundeld is, kun je deze op mijn website downloaden. Ik kan al wel vast verklappen dat ze vooral heeft gesproken over de liefde…..

Afstemming op de aarde 6 januari 2019

Hallo aarde. Mag ik met je praten en luisteren? vraag ik.
Wat zou je ons Luisterkindwerkers en alle anderen die dit in de toekomst gaan lezen willen vertellen?

Ik ben zo moe, hoor ik een paar keer in mijn hoofd zeggen.
Het is de stem van een al oudere vrouw.
Dan zie ik een oude mevrouw lopen. Ze heeft in haar linkerhand een stok ter ondersteuning en langzaam schuifelt ze naar een bankje onder een hele dikke oude boom. Ze draagt een dof gekleurde hoofddoek zonder specifieke motieven. Ik zie verschillende kleuren diepblauw, en meerdere kleuren groen. Aan haar rechterarm draagt ze een rieten mand met hengsel. Ik kan niet zien wat er in de mand ligt want er ligt een doek overheen.
Ze gaat zitten onder de dikke oude boom. De mand zet ze op haar schoot neer en de stok leunt tegen de bank. Dan strijkt ze met haar rechterhand over de schort. Ze is een beetje in zichzelf gekeerd, in gedachten. Dan kijkt ze op.
Dag Angela, zegt ze met een lieve zachte jonge stem.
Ik ben er een beetje verbaasd over.
Ja, zegt ze, mijn stem is anders dan mijn uiterlijk. Ik lijk erg oud, maar dat ben ik in wezen nog niet. Ik…, nee dat wat je ziet is hoe het eruit is komen te zien door de zorgen en de moeilijke ontberingen die ik heb doorstaan. Daar is mijn lijf oud door geworden en loop ik krom als een oude vrouw en heeft mijn gezicht zoveel rimpels. Als een oude heks.
Dan zucht ze even. Ja, zegt ze, van binnen ben ik nog jong hoor, en vitaal en energiek en vol levenslust. Maar het is de laatste tijd zo snel gegaan dat ik me afgemat ben gaan voelen. Ik was ook weg weet je. Ach, ja dat weet je wel, dat is je al verteld en je hebt erover gelezen. Daar kon ik opladen en hebben anderen mijn taken overgenomen. Ze zijn er nog hoor. Ze helpen mij nog steeds, want ik kan het allemaal niet aan in mijn eentje. Ik trek me alles erg veel aan en dat kun je dus ook aan me zien.
Ik was weg naar de nieuwe aarde. Daar kon ik me opladen en tot rust komen. Jullie noemen dat vakantie. Ik was er om te voelen hoe het weer zal gaan worden als alles hier klaar is en afgerond. Dan gaan we daar naartoe. De vierde dimensie. Ja, dit is de derde dimensie. Dat weten velen onder jullie wel. Maar de vierde dimensie is voor bijna iedereen nog een grote vraag hoe dat eruit zal gaan zien. En daar zijn we naar op weg; naar de vierde dimensie. Maar voor het zover is moet er hier nog veel worden afgerond. En daarvoor kreeg ik hulp van velen. Zij steunen mij en helpen waar nodig is en soms nemen ze mij taken uit handen die voor mij nu te zwaar zijn geworden.
Ja, dat klopt wat je denkt, zegt de vrouw mijn gedachten oppakkend, ik ben erg gevoelig en de mensheid heeft zich te zeer verhard. Ik kan daar niet in meegaan. Dat moet ook niet. Dat is niet mijn taak en niet mijn weg. Het is de bedoeling dat de mensheid met míj meegaat. Ja, eerst hier op de aarde en later mee naar de nieuwe wereld, de nieuwe aarde waar we een heel ander leven tegemoet gaan. Maar voor het zover is zal er hier nog het een en ander gaan gebeuren waar de mensen niet zo blij mee zullen zijn. Dat komt omdat zij dit lot over zichzelf hebben afgeroepen. De mensheid heeft de lessen die uitgedragen werden door de groten der aarde, de profeten, de belangrijke wereldleiders die het hart op de goede plaats hadden, niet begrepen. De mensheid ging zijn eigen weg. De weg van verharding naar elkaar, naar mij toe, naar de natuur, de lucht, het heelal.
Vooral de gedáchten van de mensheid gaan de verkeerde kant op. Er wordt veel te negatief gedacht en veel te egocentrisch. De mensheid is in de ban van het hebben, meer hebben en nog meer. Zoveel meer dan ieder ander. Begrijpen zij nu werkelijk niet dat ze bezig zijn met een wedloop tegen zichzelf? De wedloop die naar vernietiging van de mensheid leidt? Waar is de compassie, het mededogen, de Liefde voor elkaar. Hoe kan het dat dit zo is vergeten? En waarom? Om meer te hebben dan de ander? Het is níets wat verworven wordt. Het is geen leerdoel op aarde om zaken te vergaren. Nooit. Bij niemand. Het is de Liefde die geldt, de Liefde die men moet uitdragen naar elkaar. De compassie voor de medemens die in moeilijke omstandigheden leeft. Pas dan kan alles keren. De economie waar iedereen het vol van heeft, gaat ten onder aan de hebzucht van de mensheid die het systeem heeft gecreëerd. Dit is de verkeerde weg. De weg van regels, nee, de weg van regels ópleggen aan anderen is onjuist. Mensen worden daardoor vernederd en kunnen zichzelf niet zijn. Zij hebben regels nodig om met elkaar om te gaan. Maar die regel is er maar eentje en dat is Liefde. Als van daaruit wordt gehandeld, naar anderen wordt geluisterd, gekeken, niet beoordelend of veroordelend, dan kan de mensheid groeien naar de juiste richting. Dan gaat de wereld er beter uitzien voor iedereen. Elke mens die Liefde ten toon spreidt, doet veel meer dan alleen deze Liefde geven aan een andere persoon. Het verveelvoudigt zich telkens als de Liefde wordt getoond. Ze is krachtig. Veel krachtiger dan men ooit zal kunnen voelen. Er is meer dan de aardse wereld hoor. En in die andere wereld komt deze Liefde ook en daar kunnen wij dan weer mee werken. Ja ik ook. Deze Liefde is universeel en wordt door de engelen en de gidsen opgevangen waardoor zij weer energie hebben om te verspreiden en telkens als de Liefde verspreid wordt vermenigvuldigt zich deze. Zie je wel Angela hoe mooi de Liefde is? En als de grootste delen van de mensheid dit doen, de Liefde in hun harten toelaten en deze durven uit te dragen naar de wereld, waarmee ik de mensheid bedoel en de natuur, de dieren, de aarde, dan zal de energie zich gaan versnellen en zal ik en alles wat er op mij leeft in deze energie de positieviteit van alle trillingen ervaren en zal de wereld een genot zijn om op te verkeren. Zoveel ellende gaat weg, als sneeuw voor de zon; de planten, bomen, dieren, alles wat er in de natuur voorkomt heft zich op en laat de energie weer stromen waardoor er weer veel energie vrij komt voor de mensheid. De aarde zal een andere plek zijn om op te verblijven, zoals vroeger, toen men wel bewust was van de Liefde en haar effect. Dan zullen mensen en dieren weer in vrede met elkaar kunnen leven. De wereld zal een rijkdom kennen die er ooit was. Het klinkt ongelooflijk en heel simpel: alleen Liefde uitdragen. Maar zo is het wel. Het is de kern van alles wat er verkeerd is gegaan doordat de Liefde te sterk af is genomen. De spiraal is naar beneden getrokken met het resultaat van de huidige aardse toestanden. En dat bedoel ik dan heel breed. De mensheid, de natuur, de weersveranderingen, de overstromingen en natuurgewelden. Alles is te danken, nou dit is wel een héél verkeerd gekozen woord, sorry, ik denk even na.
Ze houdt haar hand onder haar hoofd en staart in de verte. Zo blijft ze een tijdje stil zitten.
Dan komt er een diepe zucht.
Ach, zegt ze, het is zoals het gelopen is, doordat de Liefde verdween. Als de mensheid dit terug kan pakken en voluit kan delen over de aarde, dan zal de spiraal de andere kant op gaan. Dan kunnen de kinderen die vanaf nu geboren worden wel alles uit het leven halen wat de bedoeling is. Dan kunnen de mensen die nu leven deze kinderen met openheid tegemoet treden en naar hen luisteren. Want dat doet men nu niet. Er zijn al veel van deze bijzondere kinderen op de aarde. Heel veel. Maar ze sneeuwen onder in de regelgeving, de schoolsheid, de starheid die de mensheid zichzelf heeft opgelegd. Als dit kan worden gekeerd, als de mensheid open staat voor deze kleine wereldburgers die nog zo dicht staan bij de Bron, deze kleine mensjes die de waarheid spreken en de mensheid kan vertellen hoe het wel moet in plaats van alles te vernietigen, dan zal het met de aarde, en met mij ook beter gaan. Dan is mijn taak bijna vervuld. Dan leven de mensen met elkaar in vrede, in Liefde. En als deze harmonie er is dan kunnen we door naar de vierde dimensie. De wereld waar nu al aan wordt gewerkt en waar ik een tijdje heb mogen zijn. Het zal een andere wereld zijn dan deze waar we nu op leven, maar ook daar zal het afhangen van de mensen hoe deze nieuwe wereld zich zal gaan ontwikkelen.
Maar goed, zegt de vrouw en ze richt zich op en staat op van de bank waarop ze plaats had genomen toen ik haar ontmoette. Ze ziet er nu een stuk jonger uit. Haar huid is glad getrokken en ze staat fier en met rechte rug.
Ja, Angela, zegt de vrouw, dat doet de Liefde met je. Jij gaf me er veel van en daar ben ik heel blij mee. Ga zo door. Laat alle mensen dit doen en iedereen zal zien dat het veel beter gaat met de aarde en de wereld. En dan in een versnelling. Vergeet dat vooral niet. Blijf hopen, blijf Liefde strooien en dan komen we daar waar het de bedoeling is geweest om te komen: een Liefdevolle harmonieuze wereld waar iedereen kan komen om zijn zielendoelen te verwezenlijken.
De vrouw loopt naar me toe. Ze steekt haar hand uit. Ik neem de hand aan. Ze legt haar andere hand eroverheen.
Mag ik dan nu afscheid van je nemen? Ik vond het fijn dat ik mijn hart mocht luchten bij jou. Ik hoop van harte dat veel mensen dit zullen lezen en erover na gaan denken. En nog meer hoop ik dat ze echt begrijpen wat ik bedoel en hier naar zullen handelen.
Dan laat ze mijn hand los en geeft me een omhelzing en een kus in mijn nek. Ik ga weer, zegt ze zachtjes fluisterend bij mijn oor. Dan kijkt ze me aan. Dankjewel voor het gesprek met jou. Ik laat je nog wel wat weten over later. Hoe dingen moeten gaan en horen te gaan. Maar dat is voor nu te veel. Dus ik laat je nu met rust. Ik ga weer mijn taken opnemen. Dankjewel voor je Licht en je steun en je Liefde.
Graag gedaan, zeg ik, en als het nodig is dan ben je welkom en kom je maar langs.
Ja, dat zal ik doen, zegt de vrouw. Als ik het nodig heb meld ik me wel weer bij jou. Dan glimlacht ze.
Dag Angela. Dag lieve meid. Tot later.
Dag aarde zeg ik, of kan ik je anders noemen?
Ze denkt even na. Noem me maar Gaia. Dat is mijn oudste naam.
Ze draait zich om en wandelt met lichte tred weg. Ik kijk haar na tot ik haar niet meer zie.

Informatie over de aarde van gids Eric op 23 september 2018

De aarde energie trok weg uit de aarde. Er is nu een tussenenergie. Het heeft te maken met de fijngevoeligheid van de energie die weggetrokken is. De energie kon de slechte aandacht van de mens voor de aarde niet meer aan en kwijnde weg, waardoor de aarde als wezen zou sterven. Dat mag natuurlijk niet gebeuren en daarom is deze tussenenergie geplaatst. Deze energie is wat krachtiger en kan emotioneel meer hebben en kan wel omgaan met de meeste mensen van aarde. De tussenenergie weert zich ook krachtiger. Dat merken mensen aan de onvoorspelbare weersomstandigheden. De heftige orkanen, regens, aardverschuivingen en -bevingen, vulkaanuitbarstingen en overstromingen. Het is deze energie die dit veroorzaakt om de mensen wakker te schudden en zich bewust laten worden van de slechte behandeling naar de aarde toe. Eens zullen de mensen het besef krijgen dat zij verantwoordelijk zijn voor alle rampen. Tot die tijd blijft de tussenenergie op aarde en blijft ze haar werk doen. Als de aarde weer goed behandeld wordt dan zal de aarde-energie die is weggegaan weer terugkeren. Deze zachte energie kan dan weer haar werk doen en doen waarvoor zij de aarde-energie is geworden. Mensen helpen, versterken, in samenwerking met de mensen de aarde beschermen.

Informatie over de aarde van gids Elsbeth op 27 oktober 2018

De aardeziel is al verdwenen. Zij mag nu uitrusten in de nieuwe aarde voor de vierde dimensie. Zij wordt goed verzorgd door veel energiewezens die haar helpen weer helemaal haar stralende zelf te zijn. Dat is goed en gaat ook goed.
De interim ziel kan de derde dimensie aarde wel aan. Dit is een energie die uit meerdere wezens is samengesteld en speciaal samengekomen is om nu de aarde te bezielen. Deze aardeziel zal uit elkaar vallen als de aarde ten einde van haar leven is. Dat is het moment waarop op de aarde de lessen door de mensenzielen niet meer kunnen worden geleerd. Dan wordt de aardeziel weer haar afzonderlijke delen die dan weer hun eigen taken opnemen of worden ingezet voor een andere taak.