verbazing – verwondering – actie

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

Als Luisterkindwerker blijf je je ontwikkelen. Soms door terugkomdagen, andere keren door modules te volgen. Een collega nam daarom deel aan de cursus Geboorteverwerking. Tijdens de cursus stemde ze af op een jongetje dat nog in de buik van zijn moeder zat. Ze maakte contact en werd verrast door zijn vraag. Het jongetje vroeg of hij een boodschap mocht doorgeven aan haar.

Ze heeft de boodschap letterlijk opgeschreven:

 

‘Iedereen heeft een zielbestemming, en die kun je niet ontlopen. De zielen die nu naar de aarde komen zijn van een heel oud, aarde-gebonden volk. Zij weten nog hoe het evenwicht was in het begin – toen mens, aarde, plant en dier nog in harmonie met elkaar waren. Die kinderen van nu moeten de ruimte krijgen om de plekken die ze van vroeger kennen, weer op te zoeken. Door op die plekken te zijn, helpen ze de aarde om weer terug te gaan naar evenwicht. De aarde snakt naar balans maar er zijn nu te veel mensen en hun machines om dat evenwicht weer te voelen. Te veel ruis, zouden jullie zeggen. Te veel verstoring’.
Plots klaart zijn gezichtje op, alsof hij een idee krijgt.
‘Jullie zijn toch Luisterkindwerkers en doen Geboorte-afstemmingen?’ zegt hij met een knipoog. ‘Doe dan maar een geboorte afstemming op de aarde:
Wat is er fout gegaan, dat het evenwicht er nu niet meer is? De liefde moet weer groot worden, net zoals in het begin. De liefde van de Grote Moeder mag er weer zijn voor Moeder Aarde. Moeder Aarde heeft haar reis gemaakt en mag weer terug naar haar geboorte’.

 

Op 6 januari 2019 was de grote afstemdag op de aarde.
Met veel Luisterkindwerkers luisterden we naar alles wat de aarde ons wilde vertellen.

De berichten van de aarde voor ons mensen worden op dit moment verzameld en gebundeld in een e-book.
Tegen de tijd dat dit klaar is kun je het e-book downloaden via deze website.

Ik houd jullie op de hoogte.